Yes! een nieuwe christelijke peuterspeelgroep in Heerjansdam

23 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Yes! een nieuwe christelijke peuterspeelgroep in Heerjansdam

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Op de Sportlaan, in het RaJubiBos, heeft Yes! Kinderopvang onlangs een peuterspeelgroep geopend. De nieuwe peuterspeelgroep sluit goed aan op de christelijke identiteit van basisschool De Rank. Hierdoor ontstaat er ook voor peuters waarvan de ouders de voorkeur geven aan de christelijke identiteit, een doorgaande leerlijn in Heerjansdam. De christelijke peuterspeelgroep is open op dinsdag- en donderdag van 08:30 tot 11:30 uur.

Voorbereiding
Op de peuterspeelgroep leren kinderen spelenderwijs, zodat ze met vier jaar goed voorbereid zijn op de stap naar de basisschool. Locatiemanager Annemiek Robben: ‘De kinderen zijn op vierjarige leeftijd alvast gewend aan eenvoudige routines, het gebouw, de gezichten op school en aan andere kinderen die ook naar de basisschool gaan. We zijn er trots op dat ouders nu ook in Heerjansdam kunnen kiezen voor een peuterspeelgroep met christelijke identiteit!’

Bijzondere tuin
Zomer en winter vermaken de kinderen zich in de bijzondere tuin. Lekker buiten voorlezen, met water spelen, tuinieren in de moestuin, luieren in het gras en verstoppertje spelen. Daar genieten de kinderen van het kinderdagverblijf, openbare peuterspeelgroep en bso al van, en nu gaan de kinderen van de nieuwe christelijke peuterspeelgroep hier ook van genieten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.