Een feestje voor Rotterdamse jongetjes in 't Weetpark

14 november 2017 door Hennie van der Zouw
Een feestje voor Rotterdamse jongetjes in 't Weetpark

ZWIJNDRECHT - Het was onlangs feest voor Rotterdamse jongetjes in 't Weetpark. Want zelfs families uit Rotterdam weten nu al de weg naar ’t Weetpunt te vinden voor een feestje in de mooie natuur.

Julian uit de grote stad is 8 jaar geworden en wilde een natuurfeestje. Dan waren ze in 't Weetpunt aan het goede adres. Hier leren op een feestje ook nog was: Muziek maken met stokken, Indianentooien maken van herfstbladeren, Met een blinddoek voor je ogen om bomen voelen en benoemen.

En natuurlijk gingen ze ook op zoek naar de schat en na een echte speurtocht werd hij gevonden. Kortom een spannende en leuk leuke natuur-verjaardag.

Bron foto: 't Weetpark.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.