Selectie Groote Lindt 1, 2 en 3 bedankt Steens & Partners

04 december 2017 door Hennie van der Zouw
Selectie Groote Lindt 1, 2 en 3 bedankt Steens & Partners

ZWIJNDRECHT - De selectiespelers van Groote Lindt 1, 2 en 3 lopen er de aankomende winters warm bij.

Alle vijfenvijftig selectiespelers ontvingen namelijk een aantal weken geleden van Steens & Partners Accountants en Adviseurs een mooie winterjas. De winterjas zal op zaterdag en alle andere officiële wedstrijddagen worden gedragen.

Zowel het bestuur van Groote Lindt, de begeleiding van Groote Lindt 1, 2 en 3 als de selectiespelers bedanken Steens & Partners Accountants en Adviseurs hartelijk voor de mooie winterjassen.

Foto: Wilma van Strien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.