Weer veel leuke activiteiten op de Kerstmarkt van Scouting Panoord

11 december 2017 door Hennie van der Zouw
Weer veel leuke activiteiten op de Kerstmarkt van Scouting Panoord

ZWIJNDRECHT - Wat ooit begonnen was als een speciale opkomst voor Kerst is in de loop der jaren steeds verder uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement; de Kerstmarkt bij Scouting Panoord. Naast de vele leuke activiteiten voor de jeugd wordt er ook ieder jaar een Kerstloterij georganiseerd met mooie prijzen. Daarnaast gaat dit jaar Scouting Panoord tijdens de Kerstmarkt ook eten inzamelen voor de voedselbankactie van ATOS RTV.

Traditiegetrouw worden er vooral veel activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Ieder jaar bouwen vrijwilligers weer een nieuw en spannend klimobject van pionierhout en -touw, waar onder deskundige begeleiding in kan worden geklommen en geklauterd. Ook is er de gelegenheid om volop te knutselen. De kinderen kunnen voor de Kerst allerlei verschillende leuke knutselwerkjes maken. En zij kunnen aan verschillende spellen meedoen. Kortom, de jeugd zal zich zeker niet vervelen.

De Kerstloterij sluit dit jaar de Kerstmarkt weer af. Ook deze editie kent vele mooie prijzen, waarvoor op de dag zelf ook nog loten gekocht kunnen worden. Daarnaast is er dit jaar een gratis toegankelijke markt waar men voor een aantrekkelijke prijs kunstkerstbomen en kerstboomversiering kan kopen. En ook aan de inwendige mens is gedacht, want er is voldoende te eten en te drinken te verkrijgen. De opbrengsten van de Kerstmarkt worden dit jaar gebruikt om een speelvijver op het terrein van de scouting aan te leggen.

Scouting Panoord steunt tijdens de Kerstmarkt de voedselbank actie van ATOS RTV. Wij roepen dit jaar dan ook alle bezoekers op om zo veel mogelijk voedsel mee te nemen voor deze actie, om zo een mooi cadeau te geven aan degene die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Vooral voedsel met een langere houdbaarheid is van harte welkom. Wij gaan dit dan aanbieden tijdens de ATOS Winter3Daagse die van 22 t/m 24 december plaatsvindt vanuit het winkelcentrum Walburg.
Wij zien u graag op onze Kerstmarkt aankomende zaterdag 16 december tussen 15.00 en 18.30. De toegangsprijs voor dit alles is slechts 2 euro. U vindt Scouting Panoord op sportpark Bakestein, op het adres Groot Karreveld 10 te Zwijndrecht.

Bron foto: Scouting Panoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.