Vijfmaal goud voor O&O-Turnsters

18 december 2017 door Hennie van der Zouw
Vijfmaal goud voor O&O-Turnsters

ZWIJNDRECHT - Bij de in Hellvoetsluis gehouden eerste plaatsingswedstrijd voor de derde divisie individueel toestelturnen meisjes en dames zijn de turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O bijzonder succesvol geweest. Op alle fronten wisten zij het goud voor zich op te eisen.

Bij de junioren was het ook nog eens een volledig O&O-onderonsje. Het gehele ereschavot werd namelijk bemand door Faye Bax op de hoogste trede, Britta Schipper op de tweede en Serra Potters completeerde de victorie op de derde trede.

Bij de pupillen-1 liet Marit van Efferen zich het goud omhangen. Suzanne Esmeijer viel met haar vierde plaats net buiten de prijzen. Dat zelfde lot overkwam Esmee Sneijder die bij de pupillen-2 vierde werd. In deze categorie greep Ramona van Lent het goud.

Bij de jeugd-1 kwam Gwen Bakker als eerste uit de strijd, evenals Anna Rosmulder die de beste was in de jeugd-2-klasse. Vijfde plaatsen waren er voor Quinty Joker (jgd-1) en Milou van Schijndel (jgd-2). Suzanne van Alebeek (jgd-2) werd zesde en Morgan van Kriekingen (jgd-1) eindigde als negende.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.