Nieuwjaarsactiviteiten en jubilarissen bij v.v. Groote Lindt

08 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Nieuwjaarsactiviteiten en jubilarissen bij v.v. Groote Lindt

ZWIJNDRECHT - Op de 1e zaterdag van 2018 volop activiteiten bij Groote Lindt. Nadat alle jeugdleden in de ochtend een aantal onderlinge toernooien speelde was hetna het middaguur de beurt aan de senioren. De jaarlijkse "oliebollenwedstrijd" tussen het huidige 1e elftal en "oud" Groote Lindt. Veel oud-1e elftalspelers waren weer aanwezig voor de traditionele voetbalreünie. Na het nuttige van een gezamenlijke lunch startte oud Groote Lindt voortvarend aan de wedstrijd.

Na 5 minuten wist Danny Buijink na een prima actie het net reeds te vinden. Daarna volgde een gelijkwaardige eerste helft waarbij de ruststand 1-1 was. Patrick Tukker startte vlak voor rust vanaf randje buitenspel en wist keeper Bert Boer te verschalken. Na de rust een ander spelbeeld met een dominant Groote Lindt 1 en wist al snel uit te lopen naar een riante voorsprong. De wedstrijd eindigde dan ook in een ruime overwinning voor het huidige Groote Lindt onder leiding van scheidsrechter en jubilaris Jan Glissenaar.

Onder het genot van de vers gebakken oliebollen werden tijdens de nieuwjaarsreceptie de jubilarissen gehuldigd. Een respectvol en langdurig applaus was er voor Pleun Rijsdijk die 70 jaar lid is van Groote Lindt. Met recht een echte "lindtenaar" die nog steeds met hart en ziel zijn cluppie volgt.

Komende zaterdag treedt het 1e elftal voor een oefenwedstrijd aan in Slikkerveer (aanvang 15.00) en zal het 2e elftal op trainingskamp zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.