O&O-Meisjes/Damesselectie op twee fronten succesvol

05 februari 2018 door Hennie van der Zouw
O&O-Meisjes/Damesselectie op twee fronten succesvol

ZWIJNDRECHT - De meisjes- damesselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O zijn op twee fronten uitstekende resultaten geboekt. Zowel bij de in Hellevoetsluis gehouden districtsplaatsingswedstrijden als bij de in Hoofddorp gehouden landelijke kwalificatiewedstrijd wisten de turnsters beslag te leggen op eremetaal.

In Hellevoetsluis eisten Imara Kornelisse (pupil-2) en Demelza Moreau (senior) het goud voor zich op. Bij de pupillen-2 pakte  vervolgens Amber Wehrmann Krieger het zilver. Een gelijk resultaat realiseerde Corine van Strien bij de jeugd-2. Elise Biemond kwam met haar vierde plaats in deze klasse een weinig tekort voor het eremetaal.

In Hoofddorp turnde Liz Gelderblom (junior-1ste divisie) zich naar de hoogste eer. Met 46,633 punten liet zij zich het goud omhangen. Deandre de Camp kwam slechts 0,3 punten te kort voor het ereschavot. Zij eindigde op de vierde plaats. Een gelijk lot trof Aimée Odijk bij de instappers-N1. Ook zij viel met haar vierde plaats net buiten de prijzen.

BRon foto: O&O.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.