Valentijnsactie Heerjansdam

19 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Valentijnsactie Heerjansdam

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Afgelopen woensdag deelde de PvdA rozen uit in het dorpshart van Heerjansdam. In het zonnige Waaldorp vielen de bloemen in goede aarde en werd er met dorpsbewoners over de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen gesproken.

In het verkiezingsprogramma van de PvdA komt Heerjansdam uitdrukkelijk aan bod. Ook na de campagne hebben de sociaaldemocraten de ambitie om zich voor Heerjansdam sterk te blijven maken.

Op de foto Gerard Slotema, Marjolein Kock, André Veth en Nelleke den Boer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.