Veel publiek bij jeugdtheater Zwijndrechtse Plus Partij

26 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Veel publiek bij jeugdtheater Zwijndrechtse Plus Partij

ZWIJNDRECHT - De verbinding tussen jong en oud staat binnen de gemeente Zwijndrecht hoog op de politieke agenda van veel partijen. De Zwijndrechtse Plus Partij (ZPP) voegde afgelopen woensdag de daad bij het woord met een leuke jeugdtheatervoorstelling voor senioren op De Lindonk.

In een volle brasserie traden kinderen van de Stichting Theaterhuis Drechtsteden op voor bewoners van de Lindonk, maar ook buurtbewoners van o.a. ‘t Anker en Swinstaete waren gekomen voor een klein avondje uit. Met een speciaal voor deze gelegenheid geschreven voorstelling werden de bezoekers getrakteerd op jonge acteurs en actrices die in de huid van senioren waren gekropen.

Zij speelden een bingoavond na, die werd afgewisseld met bekende liedjes zoals ‘Het dorp, In een rijtuigje’ etc. Na afloop werd aan de bezoekers nog een drankje en een hapje aangeboden en werd er gezellig nagepraat over de voorstelling. Een heel geslaagde avond met veel interactie tussen jeugd en senioren!  Een initiatief dat de ZPP de komende jaren nog vaker zal nemen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.