O&O-Mannen goed op dreef tijdens de laatste NK-kwalificatie

28 mei 2018 door Hennie van der Zouw
O&O-Mannen goed op dreef tijdens de laatste NK-kwalificatie

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend  vond in Leek (Groningen) de laatste NK-kwalificatie plaats voor de jongens en heren individueel toestelturnen van de 1ste divisie. De O&O-afvaardiging wist daarbij beslag te leggen op eenenvijftig finaleplaatsen.

Bram van Gemert pakte daarbij bij de junioren-I met 68.400 punten het goud. In de zelfde categorie werd Dennis Swinkels met 67,300 punten derde. Goud was er ook bij de senioren. Dit kwam op naam van Thijs Oosterling. Zijn fraaie score kwam uit op 74,100 punten.

De finaletickets kwamen op naam van:
Soulaiman Tajjiou (pupil) – Allround – vloer en ringen, Olaf de Nie (jeugd) allround, voltige, ringen en rek, Lance Visser (jeugd) – vloer, Dennis Swinkels (junior-I) allround, vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek, Bram van Gemert (junior-I) – allround, vloer, voltige, ringen en rek, Ruben Reedijk (junior-I) – allround, voltige, ringen, sprong, brug en rek, Thomas van der Helm – (junior-II) allround, vloer, voltige, ringen, sprong en brug, Luuk van Waaij (junior-II) – voltige, ringen, sprong, brug en rek, Thijs Oosterling (senior) – allround, vloer, voltige en  ringen, Bart de Ruiter (senior) – allround, ringen, sprong en rek, Jens van der Helm (senior) – allround, vloer, ringen, sprong en rek, Jordy Hagestein (senior) - brug

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.