Koninklijke onderscheiding voor Siham Berrag-Nahari

19 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Koninklijke onderscheiding voor Siham Berrag-Nahari

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Dominic Schrijer reikte dinsdag 10 juli 2018 een Koninklijke onderscheiding uit aan mevrouw Siham Nahari. Vanwege haar bijzondere verdiensten voor de Gemeenteraad van Zwijndrecht is zij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.  De uitreiking was tijdens de raadsvergadering in de Raadszaal van het gemeentehuis.

Na een dankwoord richting haar familie zei Siham Nahari dat zij vereerd en dankbaar is met deze onderscheiding. "Het is iets wat je doet vanuit je hart, omdat je maatschappelijk betrokken wil zijn en iets doet voor je stad."

Hieronder volgt een overzicht van de verdiensten van de decorandi:

• Mevrouw S. Nahari, geboren 16 november 1978 te Breda
Sinds 2003 maakte mevrouw Nahari deel uit van de Gemeenteraad van Zwijndrecht en was volop gemotiveerd om er weer vier jaar tegenaan te gaan. Helaas besliste de verkiezingen anders. Ze heeft zich als rechtgeaard sociaal democraat de afgelopen jaren met volle overgave ingezet voor de samenleving. Naast raadslid is Siham moeder van vijf kinderen en een werkende vrouw. Ze is een voorbeeld en een inspiratiebron voor andere vrouwen, zowel met een allochtone als een autochtone achtergrond. Een persoonlijkheid die haar sporen in de Gemeenteraad van Zwijndrecht ruimschoots heeft verdiend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.