Echtpaar Schop – Zegelaar vieren 60-jarig huwelijk

09 augustus 2018 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Schop – Zegelaar vieren 60-jarig huwelijk

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Jos Huizinga heeft op dinsdag 7 augustus een bezoek gebracht aan de heer en mevrouw Schop - Zegelaar, om hen te feliciteren met hun 60 jarige huwelijk.

Meneer Schop is geboren en getogen Heerjansdammer en mevrouw is geboren in Barendrecht. Ze zijn getrouwd in 1958 en hebben drie kinderen en zeven kleinkinderen. Eén kind van meneer en mevrouw woont in het buitenland.

Meneer heeft bij verschillende kantoren in Zwijndrecht gewerkt. Omdat de dienstplicht destijds nog bestond heeft meneer van 1956 tot 1957 in opleiding bij de korps mariniers gezeten, voor een periode van ongeveer 16 maanden. Hij werd toen uitgezonden naar 'Nederlands-Nieuw-Guinea'. Na zijn dienstplicht werkte hij bij een notaris kantoor en is hij vervolgens het bankwezen ingestapt. In april 1995 ging meneer met pensioen.

Met het hele gezin wordt deze mooie dag gezamenlijk met vrienden, familie en kennissen gevierd in het Ara Hotel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.