Piet Hordijk 80 jaar lid van VV Groote Lindt

07 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Piet Hordijk 80 jaar lid van VV Groote Lindt

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 5 januari zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Groote Lindt de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar werden maar liefst tien jubilarissen in het zonnetje gezet. Piet Hordijk (80 jaar lid), Cees Pons en Cees Kessels (beiden 70 jaar lid), Johan Verkerk, Ton Bezemer en Hans Stoutjesdijk (allen 50 jaar lid), Aad van de Torre en Leo Hoogenboom (beiden 40 jaar lid) en Jacco van Dijk en Danny Muller (beiden 25 jaar lid) ontvingen uit handen van Marcel Mourik (voorzitter) een aandenken namens de vereniging.

Ook dit jaar was de traditionele Oliebollendag een groot succes. Het nieuwe voetbaljaar werd in de ochtend door de jeugd geopend met oliebollentrainingen en de - inmiddels traditionele - dag werd om 14.00 afgesloten met de Oliebollenwedstrijd. Een team van oud Groote Lindt 1 spelers speelde een vermakelijke wedstrijd tegen het huidige Groote Lindt 1. De hele dag hebben Oliebollenbakkers de aanwezigen voorzien van heerlijke (unanieme reactie van de aanwezigen) oliebollen. In alle opzichten dus een heerlijke opening van het nieuwe voetbaljaar!

Op de foto van links naar rechts: Cees Kessels, Ton Bezemer, Piet Hordijk, Cees Pons, Jacco van Dijk, Johan Verkerk, Aad van der Torre, Hans Stoutjesdijk en Danny Muller.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.