Waarom brandkranen in de Abdy ruim boven de stoep uitkomen

25 maart 2019
Waarom brandkranen in de Abdy ruim boven de stoep uitkomen

ZWIJNDRECHT - Van een trouwe bezoeker van Zwijndrecht.net ontvingen we bovenstaande foto van een brandkraan in de Abdy (wijk Nederhoven).

Wanneer je deze foto ziet, lijkt het dat de stoep in de loop der jaren behoorlijk is verzakt en dat de gemeente Zwijndrecht daarom ter veiligheid een veiligsheidsbeugel overheen heeft geplaatst.

Het laatste klopt inderdaad, maar de straat is niet verzakt. Navraag bij de gemeente leert dat de brandkraan zo hoog is gezet, omdat de nieuwe leiding hoger ligt, vooruitlopend op de nieuwe hoogtes van de infra.
Daarom is er een veiligheidsbeugel bijgeplaatst, zodat dat je er niet over valt. Na de reconstructie Heer Oudeland Ambacht fase 2 is alles weer netjes. De reconstructie is gepland in kwartaal 2 en 3 van 2020. Via Zwijndrecht.nl/hoa kunt u meer informatie vinden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.