Ramona van Lent Nederlands Kampioen

28 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Ramona van Lent Nederlands Kampioen

ZWIJNDRECHT - Bij de in Duiven gehouden Nederlandse kampioenschappen individueel toestelturnen meisjes en dames is Ramona van Lent, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O &O,   in de jeugd-N3-categorie Nederlands kampioen geworden op het toestelonderdeel balk. Daarnaast veroverde zij het brons in de meerkampfinale.

Ramona pakte op balk het goud met een score van 13,100 punten. In de toestelfinale brug eindigde zij met 14,300 punten op een vijfde plaats. In de meerkamp turnde Ramona een stabiele wedstrijd. Zij verzekerde zich van het nationale brons met puntentotaal van 52,891.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.