Clubkampioenschappen O&O

01 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Clubkampioenschappen O&O

ZWIJNDRECHT - In  haar turnhal aan de Uilenvliet organiseerde de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O de onderlinge wedstrijden en clubkampioenschappen voor al haar jeugdrecreantgroepen. Ondanks de warmte wist de jeugd zich gesteund door het massaal opgekomen thuisfront. De deelnemers sprongen een driekamp en wel op de onderdelen minitramp, kast-lengte met plank en kast-breedte met minitramp. De meisjes ritmisch werden beoordeeld op hun hoepeloefening. Na een sportieve strijd werd het eremetaal uitgereikt aan:

Onderlinge wedstrijden
- Meisjes 12+  - 1ste - Gabrielle Hessels, Stephanie van der Linden, Lucas Uittenbogaard – 2de  - Marieke Leeuwenstein
- Springgroep  - 1ste - Minke Schouten, Phileine van Riet, Lois Verheij – 2de  Demian Hartmeijer
- Meisjes 10-11 – 1ste  - Elize van Rumph, Elena Hessels,  2de - Jasmijn Kircher, Caitlin Collins, 3de  - Eva Barendrecht
- Meisjes 8-9  -  1ste - Cait-lyn vd Berg, Lieke Buijink, Isolde Polak, Sabine Esmijer, Jahlisa Weitering, Luna Visser, 2de - Oliva Seedorf, Esmee Noa Stuifzand, Charlotte vd Crommert, Sanne Paans, Noemi Mulder,, 3de - Cheraisha Weitering,  Ilja Penning
- Meisjes 6-7 – 1ste - Nikki Mulder, Lovielle Marlin, Daphne Hesseling, Tess Euser, Bowie van der Laan, 2de - Gisèle Hartsteen, Noumidia Belabas

Clubkampioenschappen
- Meisjes 12+ - 1ste  - Stephanie van der Linden, 2de  - Marieke Leeuwenstein
- Meisjes 10-11 – 1ste  - Elena Hessels , 2de - Elize van Rumph, 3de - Jasmijn Kircher
- Jongens 9-11 – 1ste - Demian Hartmeijer, 2de  -  Ryan van der Harst, 3de -  Kyano van der Struik
- Meisjes 8-9  - 1ste - Jahlisa Weitering, 2de - Sanne Paans, 3de  - Cheraisha Weitering
- Jongens 6-8 – 1ste  - Olaf de Man, 2de  - Sam van der Werf, 3de  - Levi Been
- Meisjes 6-7 -  1ste - Bowie van der Laan, 2de - Eva Vlieg, 3de - Gabriëlle Franssen
- Ritmische gymnastiek 12+  - 1ste - Daisy Felix, 2de - Marieke Leeuwenstein

Na afloop van de wedstrijden werd er onder grote publieke belangstelling een minishow door de dansafdeling gegeven. Zeer fraaie dansen met prachtige choreografieën waren te bewonderen van de streetdance- en jazzgroepen, classic jazz en O&O Dance Crew.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.