De Sociëteit van de Swinhovegroep viert haar 15-jarig jubileum

04 juli 2019 door Hennie van der Zouw
De Sociëteit  van de Swinhovegroep viert haar 15-jarig jubileum

ZWIJNDRECHT - Het 15-jarig jubileum van De Sociëteit  van de Swinhovegroep is op alle 4 de locaties uitbundig gevierd. De versierploeg heeft overal haar best gedaan om de boel vrolijk te versieren met kleurrijke  vlaggetjes. Een enthousiaste vrijwilligster, het ballonnenmeisje van de soos, heeft  zich vol vuur op de ballonnen decoraties geworpen voor de  feestelijke toon.

Er werden oud Hollandse spelletjes gespeeld en er werd ook een poging gewaagd om jeu de boules te leren. Er waren (beroemde) artiesten. Sommige spectaculair en andere meer vertrouwd en bekend. Er waren gadgets zoals de polaroid op de Lichtkring. En de beroemde kettingen van locatie Swinhove mogen we niet vergeten. Maar het was vooral gezellig. ER werd bijgepraat, kennis gemaakt en gelachen. Er was ruimte voor lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk ontbrak de voor Swinhove bekende poffertjesbakker  met de poffertjespannen niet ook  eigen gemaakte appeltaart viel bij iedereen in de smaak.

Na de pret zijn de slingers weer opgeruimd en ingepakt.
Op naar het volgende jubileum.

We zijn blij dat ook buurtbewoners zijn komen kijken en kennis hebben gemaakt met de soos.

Wij danken de sponsoren die ons in  de jubileummaand hebben gesteund met plantjes (Florensis) en petit fours (Bakkerij van der Spoel) met (anonieme) financiële giften of met ondersteuning door middel  van facilitaire of personele inzet.

Wij hebben een prachtige jubileummaand gehad. Ook omdat nieuwe leden zich hebben aangemeld.  Iedere locatie deed mee op de manier die  haar eigen is. Kortom, als de Sociëteit iets te vieren heeft,  is niets te gek of te veel moeite. Wij weten als geen ander hoe we een feestje kunnen bouwen.

Wilt u ook meedoen en meegenieten van wat wij allemaal organiseren, meld u dan vooral aan en doe mee met onze vele  activiteiten. Op iedere locatie anders, maar altijd met een gezamenlijke maaltijd.

U kunt kijken op onze website www.swinhove.nl maar ook op onze locaties kunt u informatie krijgen over de societeit.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.