Krijgt Zwijndrecht toch een nieuw Zwembad?

26 september 2017
Krijgt Zwijndrecht toch een nieuw Zwembad?

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse raadsleden praten over de aanhoudende fianciële problemen bij het Zwembad de Hoge Devel.

Er is een aantal scenario’s met betrekking tot het oplossen van deze fianciële problemen: Ophogen van het negatieve eigen vermogen en de jaarlijkse exploitatiebijdrage, overname van de exploitatie door een commerciële partij en het realiseren van een nieuw zwembad.

Het college komt binnenkort met een voorstel naar de raad.

Bron foto: Google Streetview.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.