Elfde editie Sporthuldiging Zwijndrecht: Wereldkampioen Taekwondo Samira El Idrissi reikt prijzen uit

20 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Elfde editie Sporthuldiging Zwijndrecht: Wereldkampioen Taekwondo Samira El Idrissi reikt prijzen uit

ZWIJNDRECHT - Aanstaande vrijdag 24 januari vindt de 11e editie van de Sporthuldiging in Zwijndrecht plaats. Tijdens de huldiging zetten we de Zwijndrechtse sporters in het zonnetje. Wereldkampioen Taekwondo Samira El Idrissi reikt twee prijzen uit en sing-en songwriter Emma Beukelman treedt samen met haar band op tijdens het voorprogramma. Welke sporters en coach(es) gaan met de titel naar huis? We weten het over 4 dagen!

Met deze sporthuldiging, onder leiding van het Platform Sport en Bewegen, laat Zwijndrecht zien dat we trots zijn op onze sporters, de clubs en alle vrijwilligers. Wethouder Ronald de Meij opent de avond om 19.00 uur.

Wethouder Sport, Ronald de Meij: "De Sporthuldiging is een groots feest waarbij we de genomineerden in het zonnetje zetten. Maar ook een feest dat laat zien dat sport meer is dan alleen bewegen. Sport brengt ons samen, zorgt voor verbinding en betrokkenheid. De sociale rol die bewegen met zich meebrengt is zo belangrijk; het maakt dat je lekker in je vel zit, contacten op doet met anderen en legt op die manier een gezonde basis voor de rest van je leven."

Prijsuitreiking door Samira El Idrissi
Wereldkampioen Taekwondo Samira El Idrissi komt speciaal voor de Sporthuldiging naar Zwijndrecht om twee winnaars bekend te maken. Samira is naast wereldkampioen Taekwondo ook JOGG (Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst)-ambassadeur, dit sluit mooi aan bij het thema 'Gezonde Sportkantine' van de Sporthuldiging dit jaar. Daar besteden we op een ludieke manier aandacht aan.

Voorprogramma door Emma Breukelman
Tijdens het voorprogramma van 18.30-19.00 uur treedt Emma Breukelman samen met haar band op. Deze 19-jarige is een sing- en songwriter met een vleugje Balkan. Onder begeleiding van Martijn Roerade (percussie), Jesse Rodewijk (gitaar) en Teun Wijtman (bas) weten zij eerlijke, ondeugende en melancholische muziek te maken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.