Opnieuw Goud voor Elise Biemand

03 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Opnieuw Goud voor Elise Biemand

ZWIJNDRECHT - Bij de in Amsterdam gehouden 2de plaatsingswedstrijden individueel toestel turnen dames heeft O&O-turnsters Elise Biemond haar successie weten voort te zetten. Ook nu wist zij in de categorie junior-E weer als de beste uit de strijd te komen.

Met een puntentotaal van 42,583 bleef zij haar concurrente Dewi Boom van TOOS-Waddinxveen een punt voor en eiste met dit resultaat het goud voor zich op. Zij bouwde de totaalscore op met 11,200 punten voor sprong, 10,050 punten voor brug, 9,800 punten voor balk en 11,533 punten voor vloer.
Zij gaat voor bereiden op  de finalestrijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.