Eerste overledene met corona in Zwijndrecht

22 maart 2020
Eerste overledene met corona in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Het Albert Schweitzer ziekenhuis maakte zaterdagavond 21 maart 2020 bekend dat een patiënt is overleden, die bewezen drager was van het coronavirus. Het gaat om een patiënt uit Zwijndrecht.

Burgemeester Hein van der Loo: "Het overlijden van deze 82-jarige mevrouw brengt de gevolgen van het coronavirus voor Zwijndrecht heel dichtbij. Mijn gedachten zijn bij de familie, vrienden en dierbaren."

Verder roept de burgemeester inwoners op om de landelijke maatregelen nauwgezet te blijven volgen. "Ik zie mensen nog altijd handen schudden, ik zie mensen dichtbij elkaar staan. Een bruiloftsfeest op straat. Beste mensen, niet doen! Ik doe een dringend beroep op ieders gezond verstand en waakzaamheid. Alstublieft, houd anderhalve meter afstand van elkaar. We zijn samen verantwoordelijk voor het afremmen van de spreiding van het virus."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.