Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Achterban clubs en verenigingen in Zwijndrecht brengen 28.391 euro bij elkaar voor de clubkas'
26mrt

Achterban clubs en verenigingen in Zwijndrecht brengen 28.391 euro bij elkaar voor de clubkas

ZWIJNDRECHT - Een mooie opsteker voor 8 verenigingen in Zwijndrecht. Dankzij hun achterban kwam er bij deze clubs in 2018, 28.391 euro extra binnen in de clubkas. De achterban steunt haar vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. Opbrengsten worden zoal besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio.

ZVV Pelikaan haalde het hoogste bedrag op, namelijk 7.871 euro.

Meespelen voor je eigen club
In Nederland genereren enkele duizenden clubs, verenigingen en stichtingen via de VriendenLoterij extra inkomsten. Zij dragen daarmee bij aan gezondheid en welzijn in hun eigen regio. Dit jaar is er een recordopbrengst van ruim 5,8 miljoen euro uitgekeerd.

De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubsDeel dit bericht met je vrienden!