Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Presentatie avond Twirlteam Accelerando groot succes'
18mrt

Presentatie avond Twirlteam Accelerando groot succes

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag 16 maart vond de presentatie avond van Twirlteam Accelerando plaats. Wat was dit een groot succes! Deze presentatie avond is er zodat de leden van de vereniging aan hun familie en iedereen die dit wil zien hun nieuwe routines kunnen tonen. Het is dat elk jaar ook weer erg spannend voor de meiden.
Dit jaar was het thema Italië. Dit omdat daar het EK twirlen zich gaat afspelen met de paasdagen.

Ook worden er elk jaar door de trainsters 2 prijzen uitgereikt. De Acc bokaal en een prijs voor het aanstormend talent. De Acc bokaal is dit jaar gewonnen door Anouk van der Waal. Dit omdat Anouk zich altijd overal zo goed inzet en dit jaar voor het eerst zelfs al mee traint met het hoogste Twirlteam binnen Accelerando. De prijs voor het aanstormend talent ging naar Evi de Jong. Ook had Evi haar been gebroken. Evi heeft keihard gewerkt aan haar herstel waardoor ze nu weer vollop kan twirlen

Ook is er op deze avond stil gestaan bij het Ek ,wat gaat plaats vinden tijdens de paasdagen in Italië. Dit avontuur gaan de trainsters Cobi & Annemarie samen met Kelly Franken aan. Kelly mag met haar 2 Baton zichzelf vertegenwoordigen op het EK twirl. Dit is natuurlijk een geweldige prestatie waar wij als vereniging erg trots op zijn.Deel dit bericht met je vrienden!