Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Skiër Inge Meijer 3e op de internationale FIS skiwedstrijd in Ričky Orlickych in Tsjechië'
28jan

Skiër Inge Meijer 3e op de internationale FIS skiwedstrijd in Ričky Orlickych in Tsjechië

ZWIJNDRECHT - De 13-jarige Inge Meijer uit Zwijndrecht heeft afgelopen zaterdag een mooie derde plaats behaald op de internationale FIS skiwedstrijd in Ričky Orlickych in Tsjechië.

Inge heeft afgelopen week 4 internationale wedstrijden geskied in Tsjechië en Slowakije. Ze kon zich daar meten met skiërs uit de Baltische staten, Tsjechië, Slowakije, Slovenië maar ook uit Engeland, Australië en vele andere landen. Zaterdag resulteerde het in een super mooie 3e plaats.

Het was een zware week voor haar, ze kon haar piekmoment, die ze normaal tijdens wedstrijden kan aanzetten niet vinden deze week. Maar dankzij haar doorzetting vermogen wist ze gedurende de week steeds beter te presteren en uiteindelijk resulteerde dat in een 3e plaats. Inge laat hiermee zien dat zij goed kan meekomen in de internationale skiwereld.

Aankomende weken gaat zij zich concentreren op haar toetsen die ze moet inhalen en hard trainen in de sportschool. Dankzij haar NOC/NSF status en de goede medewerking van het Develsteincollege kan ze sport en school goed combineren.

13 februari gaat Inge weer naar Oostenrijk om zich voor te gaan bereiden op de diverse wedstrijden en de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen skiën in het Oostenrijkse Alpendorf. Hierna zal ze zich gaan opmaken voor het jeugd WK in Italië waar ze namens Nederland mag uitkomen.

Inge komt uit voor IPCO Skiracing uit Dordrecht en Ductch Skiracing Team.Deel dit bericht met je vrienden!