Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Maar liefst 5 promoties voor Twirlteam Accelerando'
04jun 2018

Maar liefst 5 promoties voor Twirlteam Accelerando

ZWIJNDRECHT -Op zondag 3 juni vertrok Twirlteam Accelerando al heel vroeg van uit Zwijndrecht naar Naaldwijk, waar zij met een groot aantal deelnemers deelnam aan de wedstrijd

Er was samen met het docententeam Cobi de Ruiter, Desirée de Ruiter en Annemarie van Veldhoven weer super hard gewerkt om te mogen stralen op deze mooie dag.

Dit is dan ook erg goed uit de verf gekomen, want er zijn maar liefst 5 promoties gevallen !!!. Danique van Kooiman is van de preteen novice gepromoveerd naar de beginner met 65.4 punten. Ook in de preteen beginner deden de dames het erg goed. Nathalie Kreukniet & Tessa Veenstra zijn hier gepromoveerd naar de intermediate. Nathalie met 71.1 punten en Tessa met 71.4 punten. In de categorie super-x-strut is Nienke van Cuijlenburg gepromoveerd naar de beginner met 65.2 punten. En last but not least is Manon Pap met haar 1 baton gepromoveerd van de Junior Beginner naar de Junior intermediate. Verder zijn er nog vele Nk plaatsingen gevallen.

Om de team spirit te versterken organiseert Accelerando Zwijndrecht 29 op 30 juni een slaapfeestje voor de leden. Samen met alle meiden jong en oud word er dan gezellig geslapen in het club gebouw. Zodra de dames helemaal wakker zijn en lekker ontbeten hebben gaan ze meteen door naar het optreden bij het Noordpark festival. Vanaf 12 uur kun je een kijkje gaan nemen bij dit festival.

Op 23 juni ’18 organiseert Twirlteam Accelerando weer een twirlwedstrijd in de plaatselijke Develhal in Zwijndrecht. Er is weer een groot deelnemersveld van verenigingen uit de regio en elders uit het land.
Benieuwd naar de Twirlsport en/of nieuwsgierig of twilren iets voor jou is. Kom zaterdag dan gezellig langs of kom eens langs op een trainingsavond in ‘t Hof 17:00 op woensdagavond.

Op de foto van links naar rechts; Nienke van Cuijlenburg (hardinxveld Giessendam), Nathalie Kreukniet, Tessa Veenstra, Danique van Kooiman, Manon PapDeel dit bericht met je vrienden!