Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Herman Woudenberg nieuwe trainer bij Groote Lindt' V.l.n.r. Herman Woudenberg en Peter Miedema (Technische Commissie)
24apr 2018

Herman Woudenberg nieuwe trainer bij Groote Lindt

ZWIJNDRECHT - De Technische Commissie van Voetbalvereniging Groote Lindt heeft voor het aankomende seizoen Herman Woudenberg aangesteld als trainer van Groote Lindt 2 (hoofdklasse). Herman is sinds 2011 in het bezit van UEFA B (TC 2) en is momenteel trainer van De Alblas 2 (eerste klasse).

Voor zijn huidige functie heeft Herman onder andere de tweede elftallen van Concordia (eerste klasse), Papendrecht (eerste klasse) en Vitesse Delft (hoofdklasse) onder zijn hoede gehad. Ook heeft Herman voor Nieuw-Lekkerland (JO19-1 en O23), Streefkerk (JO19-1) en BSC (JO19-1) jeugdteams getraind.

Herman debuteerde als voetballer op zijn vijftiende in Groot Ammers 1. Als gevolg van een ernstige blessure moest hij als 21 jarige stoppen met het spelen op het hoogste niveau.

Onderschrift foto: Van links naar rechts: Herman Woudenberg en Peter Miedema (Technische Commissie)Deel dit bericht met je vrienden!