Groote Lindt geeft punten weg aan Vuren

26 februari 2018 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Op een ijskoud sportpark Bakestein op een lastig bespeelbaar veld trapte Groote Lindt en Vuren af voor een competitiewedstrijd in de 3e klasse C. Een competitie die zeer spannend is en waar iedereen van iedereen kan winnen. Groote Lindt was dan ook gewaarschuwd voor Vuren de huidige nummer voorlaatst van de ranglijst.

Groote Lindt startte  voortvarend met in de 2e minuut al een schot op de paal. Het balbezit was voor Groote Lindt maar Vuren was gevaarlijk vanuit de omschakeling. Een afgekeurd doelpunt, wegens buitenspel, was het resultaat van de inspanning van Vuren. Het was echter Groote Lindt die in de 17e minuut de score opende door een goal van Patrick Tukker: 1-0. Vlak na rust was het Bas Jansen die voor Groot Lindt het net wist te vinden: 2-0. Groot Lindt dacht de winst binnen te hebben en kon de wedstrijd controleren. Vuren was echter nog niet verslagen en scoorde direct daarna de 2-1.

Vervolgens volgde de doelpunten zich snel op. Eerst maakte Vuren de 2-2 waarna Marc Görges Groote Lindt op een verdiende 3-2 voorsprong zette. Op hun laatste krachten wist Vuren de bal in de laatste minuut nog in het strafgebied van Groote Lindt te krijgen. In een alles of niets poging was de spits van Vuren iedereen te sterk af en kopte de bal over de keeper in het doel 3-3.

De teleurstelling was dan ook enorm bij Groote Lindt waarbij duidelijk de punten waren weggegeven aan een hardwerkende maar voetbaltechnisch zeker geen betere tegenstander. Deze week moet de knop om want a.s. zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen “runner up” De Zwerver (aanvang 15.00 uur)

Bron foto: Groote Lindt.