Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wairando Karate dames succesvol tijdens WK in Curacao' Isabel en Adriana samen met Martha en Olivia
09okt 2017

Wairando Karate dames succesvol tijdens WK in Curacao

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - De in Rotterdam gehouden succesvolle NK-karate kampioenschappen voor Karate Instituut Wairando (gevestigd in Dordrecht, Hoogvliet, Schiedam en Zwijndrecht) met een resultaat van 10 gouden, 2 zilveren en 1 bronzen medaille zijn net twee weken voorbij, maar de dames hebben het afgelopen weekend alweer fantastische resultaten gehaald op het in Curaçao gehouden 8e WIKF-WK.

Isabel Mellegers, eerder al 1 maal EK goud individueel, 2 maal EK goud team, 2 maal EK goud kata en presteerde nu op het WK goud kata en zilver kumite. Haar clubgenoot Martha Pelkman pakte op het WK brons op kata net zoals op het NK, en viel net buiten de prijzen door een zwaar gevecht met een Curaçaose tijdens kumite. Esmeralda Visser pakte goud op het NK en werd nu in deze internationale kata-poule vierde. Helaas liep ze een blessure op tijdens kumite en viel daarmee uit.
Bij kata onder de 9 jaar viel Olivia Rozenblad net buiten de prijzen op een 5e plaats, voor een allereerste keer op een WK is dat een fantastische prestatie, haar oudere zus Adriana haalde in de categorie 9 – 10 jaar de 7e plek, maar herpakte zich en behaalde later zilver voor kumite.

Ze hebben allen een fantastische score behaald in een internationaal spelersveld. We kunnen niet anders zeggen als Wairando dan dat we zeer trots zijn op hen met hun behaalde recente successen.

Van links naar rechts op de foto: Isabel en Adriana samen met Martha en Olivia met op de achtergrond grootmeester Tatsuo Suzuki (1928 – 2011).Deel dit bericht met je vrienden!