Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Opkikker Lichtjesloop groot succes dankzij Heerema Fabrication Groep' Wethouder Jolanda de Witte ontvangt cheque uit handen van Michiel Held
14mrt 2016

Opkikker Lichtjesloop groot succes dankzij Heerema Fabrication Groep

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 12 maart is de tweede editie van het Opkikker Lichtjestoernooi gehouden. Het Lichtjestoernooi is een toernooi voor spelers en speelsters uit de E en F categorie en wordt op een sfeervol sportpark Bakestestein (gedeeltelijk) afgewerkt onder kunstlicht.

Direct na het lichtjestoernooi worden alle lichten op het complex gedoofd en wordt er plaatsgemaakt voor de Opkikker Lichtjesloop. De Opkikker Lichtjesloop is een sponsorloop waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan Stichting Opkikker. Om deel te nemen aan de Lichtjesloop konden alle deelnemers een zogenaamde Lichtjescap aanschaffen. Een baseball cap (beschikbaar gesteld door Heerema Fabrication Groep) die aan de voorzijde is voorzien van LED verlichting. Direct na de countdown deden alle deelnemers hun caps “aan” en liepen zij in het donker minimaal één ronde rond het veld.

Dankzij de medewerking van Heerema Fabrication Groep kan VV Groote Lindt een bedrag van 1.000 euro overmaken aan Stichting Opkikker. Een bedrag wat mogelijk in oktober wordt verdubbeld tijdens de derde editie van het Opkikker Lichtjestoernooi, want ook dan wordt direct na het toernooi een Opkikker Lichtjesloop gehouden.

Foto “Groote Lindt Heerema” Wethouder Jolanda de Witte ontvangt de Heerema cheque uit handen van Michiel Held (Groote Lindt)

 Deel dit bericht met je vrienden!