Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Meer dan 100  karateka’s bezoeken Hendrik Ido Ambacht'
06mrt 2013

Meer dan 100 karateka’s bezoeken Hendrik Ido Ambacht

ZWIJNDRECHT / HEDRIK-IDO-AMBACHT - Voor het eerst in de geschiedenis van Zwijndrechtse Sportschool Kihon organiseert zij, onder leiding van Sensei Marc de Roodt, het Ashihara Winterkamp, een bijzonder en uniek trainingskamp.

Meer dan 100 karateka’s uit heel Europa zullen op vrijdag 8 maart 2013 neerstrijken in het Stay Okay hostel in Dordrecht. Alle trainingen worden afgewerkt in de Sophial in Hendrik-Ido-Ambacht en de eerste training  begint op vrijdagavond 20.00 uur.
 
Hoewel Marc de Roodt Ashihara Karate doceert, zullen verschillende stijlen van full contact karate vertegenwoordigd worden. Behalve de trainingen zullen er ook diverse Dan-graad en Kyu-graad examens afgenomen worden. De trainingen zullen niet alleen verzorgd worden door Sensei Marc de Roodt, maar diverse grote namen uit de Ashihara en Kyokushin-wereld zullen aantreden om hun kennis met het internationale gezelschap te delen. Eén van de meest spraakmakende en bekendste boegbeelden uit het Ashihara karate en meervoudig K1 kampioen, Sem Schilt, zal ook aanwezig zijn. 
 
Ondanks de hardheid van het full contact karate overheerst de budogeest. Saamhorigheid, zelfbeheersing en respect staan hoog in het vaandel in deze sport. Het kamp zal worden afgesloten met het zogenaamde Kumité, sparringsgevechten die horen bij de examen eisen. De examen kandidaten voor de hoogste graden zullen maximaal 50 partijen van 1,5 minuut moeten volbrengen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen gedurende het kamp om kennis te maken met de onbekende wereld achter deze harde sport. Er wordt vrijdagavond getraind van 20:00 tot 21:30 uur. Zaterdagochtend van 09:00 tot 12:00  uur, zaterdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur en zaterdagavond 19:30 tot 21:30 uur. Zondagochtend van 09:30 tot 12:15 uur en zondagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur.
 


Deel dit bericht met je vrienden!