Conventus KD3 kampioen

09 juni 2009

ZWIJNDRECHT - Vorig weekend werd de soeverein verwachte tegenstander en koploper Vriendenschaar gemakkelijk opzij gezet. Dit betekende de laatste wedstrijd “alles of niets” voor de meiden van Conventus. Zenuwen gierden natuurlijk door de kelen, wat behoorlijk meespeelden in de eerste helft (een nipte 1-2 voorsprong). Na de rust en een peptalk van de begeleiders Ellen Verschoor en Anouk Braanker kwamen de meiden geheel los. Een 1-6 verwinning en een terechte kampioen.

Op de foto: Lachende meiden van Conventus KD3 na hun behaalde kampioenschap door een 1-6 overwinning op Ventura Sport: Xhenette Aktashi, Lisa van Berkel, Laura Bult, Lianne Goedhart, Larissa van Helden, Corina van Herk, Mette Kraaijeveld, Kim Los, Daphne in ’t Veld, Annika van Werkhoven en natuurlijk Anouk Braanker en Ellen Verschoor als hun begeleiders.