Alles over Zwijndrecht...

Sinterklaas

 

Intocht zaterdag 12 november 2011

>Hallo lieve kinderen,

Nog eventjes geduld en ik zal weer met mijn Pieten arriveren in Zwijndrecht. Vanaf 10.15 uur begint het plein te leven en klinken uit alle hoeken sinterklaasliedjes. Er zijn een paar pieten vooruitgestuurd die al om 10:30 uur rondlopen. Zo kun je al op de foto gezet worden door Piet Flits ® en ben jij misschien een van de kinderen waar de Ballonnen-Piet iets moois voor maakt. Wie weet kun je ook al een glimp opvangen van de Eenwieler Piet en de Accordeon Piet. Om het plein compleet op stelten te zetten komt de Pietenkapel om 10:45 uur live spelen!

Rond 11:00 uur zal Sinterklaas met de Hoofd Pieten en de rest van zijn gevolg met de koets aankomen op het Raadhuisplein. Download hier de kaart, zodat je kunt zien hoe het hekwerk staat opgesteld, zodat iedereen bij het hek een handje kan krijgen van Sinterklaas.

’s Middags bezoek ik traditiegetrouw Festino (voorheen theater de Uitstek). Samen met mijn Pieten en natuurlijk onze vaste gast Marcell de Clown zal ik vier voorstellingen geven. Het wordt weer spannend wat voor avontuur we dit jaar gaan beleven!

De Sint


Activiteiten 2011
Intocht zaterdag 12 november 2011

Theatervoorstelling 'Sint en clown Marcell'. Sint en Pieten maken samen met Marcell de Clown in 30 minuten tijd een leuke voorstelling voor jong en oud. Kaarten à € 3,00 zijn, in tegenstelling tot eerder berichtgeving, vanaf 25 oktober verkrijgbaar bij Festino (www.festino.nl) en beide Verhage Fast Food vestigingen in Zwijndrecht . Er zijn 4 voorstellingen. De garderobe is gratis en wordt door de Pieten bewaakt. Koop snel kaarten om teleurstellingen te voorkomen. OP = OP. Na afloop van de voorstelling is er voor ieder kind een kleine verrassing.


Weetje

De Stichting Intocht Sint Nicolaas Zwijndrecht loopt in zeer luxe kleding en Sint en Piet zijn tot in de puntjes verzorgd. Zo heeft Sinterklaas hetzelfde pak dat wordt gebruikt voor de landelijke intocht op tv en lopen alle Pieten in luxe fluwelen pakken. Tijdens de intocht, bedrijfsbezoek of zelfs een bezoek bij u thuis heeft u dus een échte Sint!