Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zwijndrechter opgepakt bij ruzie op de Kruiskade in Rotterdam'
01apr

Zwijndrechter opgepakt bij ruzie op de Kruiskade in Rotterdam

ZWIJNDRECHT -  De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 24 mensen aangehouden voor onder meer zware mishandeling en verboden wapenbezit in Rotterdam-Centrum. In een uitgaansgelegenheid aan de Meent raakte een vrouw van 20 uit Vlaardingen ernstig gewond in haar gezicht, toen iemand een glas naar haar gooide. Een 20-jarige vrouw uit Krimpen aan den IJssel is opgepakt en zit vast.

Ook op andere plekken moest de politie ingrijpen. Bij een ruzie tussen een groep mannen op de Kruiskade zijn drie mannen van 23, 24 en 28 jaar uit Oud-Gastel en Zwijndrecht opgepakt. In de auto waarin ze wilden wegrijden, lag een vuurwapen onder de achterbank.

Op het Stadhuisplein is een man van 25 opgepakt omdat hij een vlindermes bij zich had. Eerder was hij al een uitgaansplek uitgezet, hij was onder invloed en zorgde voor overlast.

Bij een ruzie op de Meent tussen automobilisten vonden toegesnelde agenten een stroomstootwapen in een van de auto's. Een 28-jarige man uit Alphen aan de Rijn is aangehouden.

De politie spreekt van "een zeer drukke nacht".

Bron: RTV Rijnmond.Deel dit bericht met je vrienden!