Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Scooterdief na achtervolging met motoragent aangehouden'
21jun 2018

Scooterdief na achtervolging met motoragent aangehouden

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Scooterdief (19) uit Zwijndrecht na achtervolging met motoragent aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht. Op woensdagmiddag 20 juni 2018, omstreeks 13:00 uur, zag een motoragent in Hendrik-Ido-Ambacht een bestuurder van een scooter (met gele kentekenplaat) zonder helm rijden. De bestuurder reageerde niet op het gegeven stopteken en probeerde van de motoragent weg te rijden via het trottoir en diverse achterpaden. Tijdens de achtervolging met zwaailicht en sirene bleek op de Jacob Catsstraat dat de bestuurder van de scooter niet heel goed kon rijden, want hij crashte tegen een geparkeerde auto...

Hierna probeerde hij nog rennend weg te komen, maar na enkele achterpaden bleek ook zijn conditie een stuk minder goed dan die van de motoraget. Hierop werd de 19-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden.

De scooter bleek van diefstal afkomstig te zijn en de kentekenplaat was vals. De scooter is in beslag genomen en de verdachte is overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht. De zaak is in behandeling bij de recherche.

Bron: Politie Drechtsteden Buiten.Deel dit bericht met je vrienden!