Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Geluidsoverlast mondt uit in aanhouding voor belediging en openbare dronkenschap'
22jan

Geluidsoverlast mondt uit in aanhouding voor belediging en openbare dronkenschap

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag  rond 12:00 uur kreeg de politie de melding dat er ruzie was tussen buren op de Heyenlande in Zwijndrecht. Eerder die ochtend kregen zij dezelfde soort melding op het adres.

Ter plaatse hebben zij beide partijen gesproken. Het ging er verbaal flink aan toe. Een van de personen was ondanks het vroege tijdstip al flink onder invloed van alcohol. De politie heeft vervolgens met beide buren afgesproken dat ze binnen zouden blijven en dat ze elkaar verder zouden negeren.

Bij het verlaten van de woning bleek een persoon zich niet aan de afspraak te kunnen houden. Hij liep met sterke drank over straat en schold alles en iedereen uit. Ook vond hij het nodig om zijn buren wederom uit te schelden en de politie uit te dagen.

De man wilde niet luisteren naar de vordering van de collega's om weer naar binnen te gaan. Hierop werd de man aangehouden voor openbare dronkenschap. Toen de man was geboeid vond hij het nodig om onze collega's te beledigen door hen uit te schelden voor vuile racisten waardoor er ook nog belediging ten laste wordt gelegd.

De man is overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht. Na onderzoek door de recherche is de 27 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats diezelfde dag weer heengezonden met een dagvaarding.Deel dit bericht met je vrienden!