Alles over Zwijndrecht...
03nov 2011

Politie zoekt getuigen van overval

ZWIJNDRECHT - Drie onbekende mannen zijn op 2 november een woning aan de Anthoni van Leeuwenhoekstraat binnen gedrongen en hebben de bewoonster bedreigd. Rond 10.15 uur belden de drie bij de voordeur aan en gingen naar binnen toen de bewoonster open deed. De vrouw werd naar binnen gedrongen, waarna de mannen naar buit op zoek gingen. Ondertussen werd het slachtoffer bedreigd met een vuurwapen. Ze raakte niet gewond. De vrouw wist uiteindelijk te ontsnappen en hulp te halen. De mannen gingen er met z'n drieën op één scooter vandoor.

De drie daders waren mannen met een lichtgetinte huid.

Dader 1 was tussen de 1.65 a 1.75 meter lang;  licht getint; hij had een slank postuur, smal gezicht, kort geknipt donker haar. Hij droeg een dof zwarte lederen jack met capuchon en blauwe trui.
 
Dader 2 was tussen de 1.60 a 1.65m lang;  licht getint; hij had een normaal postuur, een bol rond gezicht en droeg een gekleurde sjaal en een dof zwarte lederen jack met capuchon.
 
Dader 3 was tussen de 1.75 a 1.80m lang , en had een slank postuur. Hij droeg een zwarte sjaal en was ook gekleed in dof zwarte lederen jack met capuchon.
 
Wie getuige is geweest of andere informatie heeft die helpt in het onderzoek wordt gevraagd contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).


Deel dit bericht met je vrienden!