vrijdag 28 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

30
nov

Welke jas kies jij?

Voor elke gelegenheid bestaat een bijpassende jas. Om de keuze nog ingewikkelder te maken bestaan al die bijpassende jassen er ook nog eens in ontelbaar veel kleuren. De kans is groot dat ook jij minimaal drie verschillende kleuren jassen aan de kapstok hebt hangen, of dat er zelfs een paar mooie kleuren liggen te verstoffen omdat je niet weet hoe je die kleur jas nou mooi kan combineren of dragen. Zonde, vind je niet?! Herken jij je nou in de laatste situatie, lees dan vooral even mee en voor je het weet loop jij weer te stralen in de jassen die je normaal niet meer draagt.

Geel

Kleurrijk is het zeker, en in de herfst en lente past de kleur natuurlijk erg mooi bij het straatbeeld. Zie je de foto’s voor je Instagram-feed al voor je? Zelfs op een druilerige donderdagmiddag kan je er met een gele jas voor zorgen dat het zonnetje toch een beetje schijnt. De gele jas is heel goed te combineren met een zwarte broek en laarzen in dezelfde kleur. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een spijker of witte broek aan te trekken. Tip: als je een broek met print aan wil trekken, ga dan vooral voor een rustige print met zachte kleurtinten.

Zwart

Oké, gesnapt.. Zwart is geen kleur, maar wel een vaak voorkomende jas. Als je nou jouw zwarte jas vaker laat hangen dan de rest van je jassen omdat je wellicht vindt dat het er misschien wat saai uit ziet, lees dan vooral even door! Een zwarte jas hoeft namelijk helemaal niet saai over te komen. Je kan er een lekkere print onder trekken, denk bijvoorbeeld aan een broek met stippen. Daarnaast is geen kleur voor onder de zwarte jas te gek! Paars, roze of rood.. You name it. Vergeet ook niet dat een zwarte jas erg stijlvol en classy is en voornamelijk een zwarte lange jas is jouw essential naar bijvoorbeeld een chique diner of een cocktailparty!

Groen

Groen moet je doen! Licht- of donkergroen, beide zijn toppers om aan de kapstok te hebben hangen! Combineer de donkere jas juist met een lichte schoen, waardoor je een mooi kleurencontrast creëert. Met de lichte jas kan je deze tactiek natuurlijk ook gebruiken, maar dan andersom! 

Jassen

Van een goede jas kan je er natuurlijk niet genoeg hebben. Heb je na het lezen van dit artikel juist de behoefte om een nieuwe jas aan te schaffen? Check dan vooral de website van Sans-Online!

 

Deel dit bericht met je vrienden!