dinsdag 20 april 2021

Alles over Zwijndrecht

25
nov

Handdoekenrek Zwijndrecht

Handdoeken die je gebruikt hebt na bijvoorbeeld je handen afdrogen of het douchen wil je natuurlijk niet zomaar ergens op de grond of elders neergooien. Dat staat niet alleen slordig maar is ook niet bepaald praktisch. Om dit te voorkomen kun je het beste een goed handdoekenrek aanschaffen.

Rekken om handdoeken netjes op te hangen

Een handdoekenrek kopen in Zwijndrecht? Dat doe je bij DeurbeslagGigant.nl. De rekken bestaan uit diverse railtjes zodat je er meteen meer handdoeken tegelijk op kunt hangen. Het handdoekrek wordt met schroeven aan de muur bevestigd maar deze zie je niet zitten omdat er een behuizing overheen geplaatst wordt. Zo is alles meteen netjes afgewerkt en kan het niet gaan roesten.

Rekken die in vochtige ruimtes komen te hangen

Handdoekrekken worden doorgaans in vochtige ruimtes zoals de badkamer of douche gehangen dus het is belangrijk dat ze daar goed tegen kunnen. Dit is met alle rekken die je bij DeurbeslagGigant koopt het geval. De kleur, het model en de uitvoering kunnen wel verschillen. Het is maar net wat jij mooi vindt en wat er past bij de rest van de inrichting als je een handdoekenrek uitkiest.

Houd rekening met de beschikbare ruimte

Zorg er bij het ophangen van het rek altijd voor dat dit goed recht komt te hangen. Veel handdoeken hebben rails die niet draaibaar zijn maar als ze mogelijk wel uitklapbaar zijn, dien je er rekening mee te houden dat je daarvoor voldoende ruimte hebt. Eenmaal ingeklapt nemen ze natuurlijk wel weer minder ruimte in beslag. Een handdoekrek wordt vaak boven een badkuip of douchebak gehangen zodat de natte handdoeken daarboven kunnen uitdruppelen en je geen natte vloer krijgt. Houd daar rekening mee als je een dergelijk rek aanschaft. Wacht niet langer en koop je handdoekenrek nog voordeliger met de kortingscode “Zwijndrecht”.

 

 

Lees meer over:

handdoeken
Deel dit bericht met je vrienden!