dinsdag 20 april 2021

Alles over Zwijndrecht

06
okt

Callebaut Chocolade is onmisbaar in jouw keuken

Is jouw keuken gevuld met cakevormen, fondant, spatels, beslagkommen etc.? Anderen zeggen dat je keuken al vol zat staat met bakspullen. Toch heb jij altijd wel nieuwe bakproducten op jouw verlanglijstje staan. Herkenbaar? Dan kun je na het lezen van deze blog, nog een item toevoegen aan je lijstje. We leggen uit wat Callebaut Chocolade is en waarvoor je het kunt gebruiken. Lees snel verder.

Wat is Callebaut Chocolade?
Als je een choco-lover bent heb je er vast al wel eens van gehoord: Callebaut Chocolade. Deze chocolade is speciaal gemaakt zodat je het eenvoudig kunt smelten. Smelten kan via de au bain-marie manier. Dan doe je de chocostukje in een kom en vervolgens zet je deze kom in een pan met heet water op het vuur. Op deze manier smelt de chocolade maar brand het niet aan de pan. Ideaal dus! Callebaut Chocolade is onmisbaar voor elke bakliefhebber.

Waar kan je Callebaut Chocolade voor gebruiken?
Deze chocolade is voor veel verschillende baksels geschikt. Om je een idee te geven van alle opties hebben we het volgende rijtje gemaakt:

  1. Chocolade laag, heerlijk voor over taarten, cupcakes, cakes of diverse desserts. Deze laag voegt iets knapperigs of juist wat smeuïgs toe aan jouw baksel. Serveer koud of juist lekker warm.
  2. Brownies, je kunt eenvoudig deze chocolade gebruiken voor overheerlijke brownies. Je kunt ook nog zoals bij idee 1, een laag aan de buitenkant toevoegen voor een verassende twist.
  3. Chocoladefontein, leuk voor een feestje. Wij raden zelf aardbeien op een stokje te prikken en deze vervolgens in de fontein te dopen. Let wel op dat je vlekveilige kleding aan hebt.
  4. Chocomelk, een leuke variatie voor in de koude winter maanden. Doe er een extra dot slagroom op om het echt af te maken. Genieten maar!

Je kunt Callebaut Chocolade op veel verschillende plekken kopen. Wij hebben zelf een persoonlijke favoriet, namelijk: bouwhuis.com van Baktotaal. Je kunt op de site leuke recepten vinden en vervolgens alles bestellen wat je als bakker nodig hebt.

 

Deel dit bericht met je vrienden!