zondag 28 november 2021

Alles over Zwijndrecht

01
jul

Boomstamtafels van UrbanSofa.nl

Je geeft je eetkamer of zithoek een prachtige uitstraling met een boomstamtafel van UrbanSofa. De boomstamtafels hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden, waardoor iedere tafel uniek is! Elke tafel is verkrijgbaar in talloze formaten en uitvoeringen. Zo vind je altijd de perfecte tafel voor jouw interieur!

Duurzame boomstamtafels voor een scherpe prijs

De eettafel is een belangrijk meubelstuk in huis. Het is de plek waar je meerdere keren per dag aan eet, maar ook waar je gezellig borrelt met vrienden. Het is daarom geen overbodige luxe om te investeren in een mooie en kwalitatieve tafel. De tafels van UrbanSofa zijn allemaal gemaakt van massief hardhout wat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Door de efficiënte productie en slimme import betaal jij de scherpste prijs!

Stoere, metalen onderstel

De stoere uitstraling van een boomstamtafels wordt extra benadrukt door het metalen onderstel. Bij UrbanSofa kun je zelf het onderstel bepalen van je tafel. Kies jij voor een X of U poot? Of ga je voor een exclusieve spinpoot? Iedere poot is ook nog eens in meerdere kleuren te verkrijgen. Je stelt je nieuwe boomstamtafel helemaal naar eigen wens samen! Wil je ook het blad een kleurtje geven? Dat kan met UrbanSofa Care & Color. De keuze is enorm!

Boomstamtafels bekijken

Bij een UrbanSofa verkooppunt bij jou in de buurt kun je de boomstamtafels van UrbanSofa in het echt bekijken. Zo kun je op je gemak bekijken en ervaren welke tafel het beste bij jou past en aan je verwachtingen voldoet. De koffie staat klaar!

Deel dit bericht met je vrienden!