zaterdag 29 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Zwijndrecht strooit met complimenten: Samen maken we deze dag groot

11 oktober 2021

ZWIJNDRECHT - Vrijdag 19 november is de nationale 'Dag van de Ondernemer''. Het hele jaar door zijn wij trots op onze Zwijndrechtse ondernemers. Op 19 november staan we daar even extra bij stil. Hoe? We gaan complimenten uitdelen! 

Wethouder Tycho Jansen roept iedereen op om hun favoriete ondernemer een compliment te geven. "Dat verdienen alle hardwerkende ondernemers in Zwijndrecht. Zij houden onze gemeente leefbaar. Ik ben benieuwd welke ondernemer u in het zonnetje wil zetten.  Winkeliers, MKB-bedrijven, horecaondernemers, zakelijke dienstverleners. Groot of klein. Gevestigde namen of net gestart. Het maakt niet uit. Een compliment is zo gegeven en het effect is groot, dus kom maar door met die mooie berichten!"

Compliment inleveren
Een compliment kan over van alles gaan. De sfeer in de winkel, de goede service, de inzet en meer. Vertel ons via zwijndrechtonderneemt@zwijndrecht.nl welke ondernemer u wilt complimenteren en waarom. Wilt u anoniem blijven? Geef dat aan in de e-mail. Deadline voor het insturen is maandag 8 november.

Een verzameling van complimenten publiceren wij in het Stadsnieuws (Weekblad de Brug) van woensdag 17 november. Op vrijdag 19 november brengt wethouder Tycho Jansen persoonlijk een bezoek aan een aantal ondernemers om het compliment over te brengen.

Vragen? Mail naar zwijndrechtonderneemt@zwijndrecht.nl
 

Deel dit bericht met je vrienden!