zondag 17 januari 2021

Alles over Zwijndrecht

Wegafsluitingen en omleidingen onder meer bij Klarinetsingel en Ringdijk parallelrijbaan

3 augustus 2020 (door De redactie)

ZWIJNDRECHT - Hieronder vindt u een overzicht van alle wegafsluitingen en omleidingen. Op www.zwijndrecht.nl/wegafsluitingen kunt u de omleidingen zien op een interactieve kaart.

Wegafsluitingen wijk Heer Oudelands Ambacht
De werkzaamheden in Heer Oudelands Ambacht vinden gefaseerd plaats. De werkzaamheden in deze fase duren tot medio november 2020. Per fase wordt het verkeer ter plekke omgeleid. Het project vordert goed en loopt netjes op planning. We zijn inmiddels halverwege. Na de Bazuinstraat, Klarinetsingel en Trompetstraat, gaan we vanaf nu aan de slag in achtereenvolgens de Refter en Abdij.

Klarinetsingel
Van 21 september tot en met 9 oktober is de Klarinetsingel afgesloten tussen de Munnikensteeg en de Klarinetsingel nr. 170 vanwege groot asfalt onderhoud. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid over de Molenvliet en Beethovenlaan en andersom via Laan van Nederhoven, Burg. Pijlhogeweglaan en Molenvliet.

Ringdijk parallelrijbaan (bij Euryza)
De Ringdijk parallelrijbaan (bij Euryza) is afgesloten vanwege werkzaamheden aan de riool en de bestrating. De datum wanneer de werkzaamheden zijn voltooid, is nog niet bekend. Fietsers worden onder aan de dijk omgeleid. Voetgangers worden aan de overzijde omgeleid.
Wegafsluitingen wijk Kort Ambacht

Er zijn geen wegafsluitingen gepland in de wijk Kort Ambacht.

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!