zondag 9 augustus 2020

Alles over Zwijndrecht

Verkeerscontrole op de Burgemeester Jansenlaan

14 juli 2020 (door Josette Huisman)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen donderdag 9 juli 2020, tussen 19.00 en 21.00 uur, hebben wijkagenten van Politie Zwijndrecht samen met politiestudenten een verkeerscontrole gehouden op de Burgemeester Jansenlaan in Zwijndrecht. Deze controle werd georganiseerd naar aanleiding van diverse klachten van omwonenden over de snelheden die daar gereden zouden worden door diverse (soorten) voertuigen.

De collega’s stonden er met een rollertestbank waarmee de constructiesnelheid van bromfietsen gemeten kon worden. Er werden 4 bromfietsen gecontroleerd omdat ze een te hoge constructiesnelheid hadden. Deze 4 bromfietsen hebben tevens WOK-melding gekregen waarvan de hoogste snelheid voor een snorfiets 55 km/u was.

Intussen werd er ook een snelheidscontrole met de lasergun gehouden. Zes bestuurders reden te hard en ontvingen een bekeuring. De hoogst gemeten snelheid was 64 km/u.

Tevens is er nog verbaliserend opgetreden voor het rijden zonder autogordel, geen richting aangeven en werd er een persoon aangehouden die reed met een ongeldig verklaard rijbewijs. Hetgeen een overtreding van artikel 9 van de wegenverkeerswet. Dit is een misdrijf.

Zie ook:

Lees meer over:

verkeerscontrole
Deel dit bericht met je vrienden!