woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Sinterklaas komt drie keer op bezoek in Het Badhuis

23 november 2020

ZWIJNDRECHT - December is een gezellige maand in Het Badhuis en zeker dit jaar, ondanks alle regels. Het begint al in de eerste week van december. Deze week komen Sinterklaas en Piet wel drie keer Het Badhuis bezoeken. Kom jij ook? De activiteiten worden georganiseerd voor alle inwoners van Wijk Centrum. De activiteiten met Sint en Piet worden in samenwerking met het wijkplatform georganiseerd, waardoor ze veelal gratis kunnen worden aangeboden.

Zowel voor alle bezoekers (ouder dan 12 jaar) als voor Sint en Piet gelden wel de maatregelen: registreren bij de ingang, handen desinfecteren, mondkapje op totdat je op je stoel zit, je jas hang je over je stoel en je verlaat Het Badhuis via de achteruitgang. Woensdag 2 december 14.30 tot 16.00 uur Sinterklaasfeest voor kinderen Voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar die in Wijk Centrum wonen.

De toegang is helemaal gratis. Wel moet je je even opgeven. Dat kan t/m 30 november tijdens openingstijden in Het Badhuis of via telefoon of email. Let op! I.v.m. de coronamaatregelen zijn alleen de kinderen welkom, dus zonder ouders of begeleiders. Donderdag 3 december 13.30 tot 15.00 uur Sinterklaas met senioren Ook dit jaar spelen we het Sinterklaasspel.

Als u mee wilt doen, neemt u een ingepakt cadeautje ter waarde van 2 euro mee. Vrijdag 4 december 13.30 tot 16.00 uur Sinterklaasbingo voor volwassenen Sint en Piet komen Bingo met u spelen in Het Badhuis. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door het Wijkplatform. Ook voor deze activiteit geldt dat je je van te voren moet opgeven uiterlijk woensdag 2 december. Max. 20 deelnemers, vol=vol. Opgeven: tel. 078 785 0503, badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl. U vindt het Badhuis aan Prins Hendrikstraat 2 in Zwijndrecht en op facebook.com/badhuiszwijndrecht.nl

Lees meer over:

sinterklaas badhuis
Deel dit bericht met je vrienden!