Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Jordy van Deelen komt zijn kunsten vertonen op het Pelidome

Selectienieuws van Z.V.V. Pelikaan

5 augustus 2021 (door Josette Huisman)

ZWIJNDRECHT - Hoewel de overschrijvingstermijn gesloten is, is er toch zeer goed nieuws te melden bij Z.V.V. Pelikaan. De TC is verheugd te melden dat Jordy van Deelen zijn opwachting gaat maken in het mooie blauw zwart. Na de eerdere overstap van tweelingbroer Yorik van Deelen komt nu ook de van SC Cambuur afkomstige Jordy zijn kunsten vertonen op het Pelidome.

Jordy was recent nog aanvoerder bij promovendus SC Cambuur. Eerder kwam hij al uit voor Feyenoord (met een aantal wedstrijden in Feyenoord 1), SBV Excelsior, FC Dordrecht en FC Emmen. Ernstig blessureleed heeft voorlopig roet in het eten gegooid voor zijn profcarrière. Na meer dan een jaar revalideren is hij nu aan de veldtraining toe welke hij gaat doen bij de Peli’s.

“Wij zijn zeer trots dat een kind van de club zijn carrière hier wil hervatten”.
Wij hopen dat hij succesvol is en wij hem voorlopig actief bezig zien bij Z.V.V. Pelikaan. Waarbij het fit worden en bijbehorend voetbalplezier voorlopig de prio’s zijn voor ons en voor Jordy! Wij wensen hem daar heel veel succes bij. Aldus de TC van Z.V.V. Pelikaan.

 

Lees meer over:

zvv pelikaan
Deel dit bericht met je vrienden!