vrijdag 14 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Paas-ommetje langs de Devel verlengd

16 april 2021 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Goed nieuws. Het Paas-ommetje gaat als een lopend vuurtje. Vanwege het succes hebben we besloten om het te verlengen tot Pinksteren!
In deze tijd waar door coronamaatregelen veel dingen nog niet mogelijk zijn, biedt stichting Kerken in Zwijndrecht een leuk ommetje aan. Het is een mooi seizoen voor een wandeltocht langs de Devel. We hebben daarom een leuke route uitgezet.

Tot en met maandag 24 mei kun je deze leuke wandeling langs de Devel op eigen gelegenheid maken. Ga jij ook op pad? Gezellig met iemand anders, met het hele gezin, of juist alleen.
Tijdens de wandeling kom je posters tegen met een inspirerende vraag waar je (met elkaar) over na kunt denken. Via QR-codes onderweg krijg je toegang tot filmpjes en word je persoonlijk toegesproken door Lisanne en Femke die de tocht hebben uitgezet. De routekaart is te downloaden via www.kerkeninzwijndrecht.nl/paas-ommetje.

Kraak de code
Extra leuk voor kinderen, want onderweg kun je ook vier potten met een cijfer erop vinden. Deze cijfers vormen samen een code. Als je de vier bloempotten bent gepasseerd, kun je op zoek gaan naar een kist. Met de juiste combinatie springt het cijferslot daarvan open. Het ommetje is voor iedereen een aanrader!

Lees meer over:

devel paas-ommetje
Deel dit bericht met je vrienden!