donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Overzicht wegafsluitingen en omleidingen in onze gemeente

3 juni 2021

ZWIJNDRECHT - In dit artikel vind je een overzicht van alle wegafsluitingen en omleidingen in de gemeente Zwijndrecht. Op www.zwijndrecht.nl/wegafsluitingen kun je de omleidingen zien op een interactieve kaart. Het gaat om afsluitingen in de wijk Heer Oudelands Ambacht en de wijk Centrum.

Heer Oudelands Ambacht fase 3A
In verband met onderhoud binnen Heer Oudelands Ambacht is een aannemer gestart met de voorbereidende werkzaamheden in fase 3A. In eerste instantie worden er in de wijk tijdelijke parkeervakken en tijdelijke doorsteken aangelegd. Dit om de wijk bereikbaar en veilig te houden tijdens de werkzaamheden.  Aansluitend zullen de verdere werkzaamheden plaatsvinden in het gedeelte van de wijk tussen de Diepenbrocklaan, Develpad, Burgemeester Pijl Hogeweglaan en de Valeriussingel plaatsvinden. Deze werkzaamheden vinden gefaseerd plaats waarbij bewoners en hulpdiensten via de aannemer worden geïnformeerd over de overgang naar de volgende fase. In het totaal duren de werkzaamheden tot medio december 2022.

Wegwerkzaamheden wijk Centrum
In de wijk Centrum worden de fietspaden van de Koninginneweg aangepakt, evenals de bestrating van de Lindelaan.

Koninginneweg fietspaden
Van 25 mei tot en met 25 juni voert een aannemer bestratingswerkzaamheden uit aan de fietspaden tussen de Burg. Jansenlaan en de Rotterdamseweg. Het fietsverkeer wordt plaatselijk omgeleid.

Lindelaan
Vanaf 14 juni 2021 wordt de Lindelaan gefaseerd herstraat. Autoverkeer wordt omgeleid via de Veilingdreef. Fietsers worden omgeleid via het Rabarberhof. Garages blijven bereikbaar door middel van rijplaten.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!