donderdag 9 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Open Atelierroute in een speciale vorm

27 oktober 2021 (door Josette Huisman)

ZWIJNDRECHT - Van 30 oktober t/m 14 november 2021 is in KunZt aan het Raadhuisplein 1 de overzichtstentoonstelling van de Open Atelierroute te bewonderen.

De Open Atelierroute is een van de initiatieven die het culturele leven in Zwijndrecht een injectie geven. In 2021 wordt deze voor 10e keer georganiseerd door St. Open Atelierroute Zwijndrecht. Het is voor geïnteresseerden een laagdrempelige manier om kennis te maken met allerlei verschillende kunstenaars en hun werk. 

Speciale editie
Door corona zal de Open Atelierroute in 2021 een speciale vorm krijgen. Dit jaar is het helaas niet mogelijk om bij alle kunstenaars in het atelier langs te gaan daarom verplaatsen 30 kunstenaars hun werk, en soms zelfs hun atelier, naar KunZt. 

Workshops voor jong en oud
St. Open Atelierroute organiseert dit jaar leuke glasfusing workshops voor volwassenen en KunZt organiseert bij de expositie een Bob Ross workshop voor kinderen.

Een kijkje in het atelier
Tijdens de duur van de expositie zullen diverse kunstenaars een middag in de expositie ruimte werken. Een overzicht van de data waarop de verschillende kunstenaars aan het werk zijn, is te vinden op de website 

Openingstijden:
Woe-, do-, vrij-, zondag van13:30 - 16:30 uur + eenmalig zaterdag 30 oktober.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!