woensdag 28 juli 2021

Alles over Zwijndrecht

Online nieuwjaarsreceptie sv Conventus een groot succes

11 januari 2021

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 9 januari heeft sv Conventus haar nieuwjaarsreceptie gehouden. Als gevolg van de Corona-pandemie moest deze editie van het jaarlijkse evenement online via Zoom plaatsvinden, waarvoor leden zich voor op konden geven. De leden kregen vooraf vanuit het bestuur een borrelpakketje naar keuze thuisbezorgd om het jaar goed in te kunnen luiden.

Tijdens de receptie is er stilgestaan bij het (wegblijven van) sporten en het gemis van de vereniging. Toch werden ook ‘normale’ onderdelen van de jaarlijkse traditie behandeld, zoals het bedanken van vrijwilligers en het – tot zover mogelijk – huldigen van jubilaressen.

Hierbij waren twee zeer bijzondere jubilarissen: Jolanda van Bezooijen is al 40 jaar lid, terwijl Lucy Schenkel vierde dat ze zelfs een halve eeuw bij de vereniging hoort! Bij de huldiging werd de afspraak gemaakt dat wanneer de omstandigheden het weer toelaten, de jubilarissen alsnog groots binnen de vereniging gehuldigd worden.

Naast de zeer bijzondere jubilarissen, vierden zes Conventus-leden andere jubilea: Chantal Buster-de Jong, Lindsey Keijzer-Slot, André Schenkel en Tycho Huisman vierden hun 12,5 jarige jubileum, terwijl Niels de Kok en René Rapmund zelfs 25 jaar lid zijn!

Na de receptie was het tijd voor een gezellige online quiz, welke zeer geslaagd zou blijken te zijn en de leden weer een goed gevoel van ‘samenzijn’ heeft gegeven.

Foto-credit: sv Conventus

 

Lees meer over:

online receptie conventus
Deel dit bericht met je vrienden!