donderdag 2 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Medipoint breidt uit aan Mandenmakersstraat

29 april 2021

ZWIJNDRECHT - Medipoint gaat ongeveer 12.250 m2 extra logistieke bedrijfsruimte huren aan Mandenmakersstraat 1. De nieuwe bedrijfsruimte wordt gebruikt voor distributie, opslag en assemblage van revalidatiehulpmiddelen. Voor die processen omvat de ruimte niet alleen logistieke mogelijkheden, maar ook kantoren, verhard buitenterrein en 35 gemarkeerde parkeerplaatsen. 

Medipoint is een van de grootste aanbieders van zorg- en welzijnsproducten in Nederland en is al sinds 2017 gevestigd aan de Mandenmakerstraat. Doordat een naburige huurder vertrok, kon Medipoint extra ruimte overnemen en samenvoegen met haar bestaande vestiging. 

Revalidatiehulpmiddelen
Medipoint is een van de grootste aanbieders van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Het bedrijf heeft winkels en uitleenpunten, verspreid over het hele land en werkt samen met onder meer gemeenten en zorgverzekeraars. Medipoint zal de bedrijfsruimte onder andere gaan benutten voor de distributie, opslag, assemblage, reparatie en reiniging van revalidatiehulpmiddelen.

Deel dit bericht met je vrienden!